Välkommen till Sister’s Corner!

Välkommen till Sister’s Corner!
Vi är din destination för stilfull inredning och homestyling, både för privatpersoner och företag. Hos oss hittar du allt från eleganta ljusstakar och trendiga krukor till speglar och stämningsfulla lampor. För att sätta pricken över i:et erbjuder vi även säsongsartiklar såsom vackert Påsk- och Julpynt.

Homestyling med Angelica: Behöver du hjälp med att ge ditt hem den perfekta touchen? Angelica, vår erfarna homestylist, står redo att samarbeta med dig för att skapa det drömhem du alltid velat ha. Med hennes expertis och din vision kommer vi att förvandla ditt utrymme till en plats som speglar din unika stil och personlighet.

Platsen: Du hittar vår butik på Ranstadsverket i Häggum, precis mittemot Morgan Nyman AB:s reception. Vår närhet till området är inte bara en slump – Sister’s Corner grundades av Angelica, som är syster till Morgan. Att vår butik är belägen i en av byggnaderna på området är symboliskt för den nära relationen mellan våra verksamheter, och det är därifrån vi har fått vårt passande namn; Sister’s Corner.

Upptäck det bästa inom inredning och homestyling hos Sister’s Corner – vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga din vision!

Kontakta Angelica idag för rådgivning eller tidsbokning; angelica@sisterscorner.se eller 0500-44 56 02